Διάφανα νύχια για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις

Διάφανα νύχια

Το καλοκαίρι είναι για αποδράσεις της στιγμής με την κατάλληλη παρέα και το κατάλληλο outfit. Εμείς μπορούμε να σου πούμε τα φετινά μυστικά για το δεύτερο κομμάτι. Κάτι που μπορεί να μην είχες σκεφτεί ποτέ είναι τόσο απλό, το οποίο θυμίζει διακριτικά περιποιημένα γυαλιστερά  διάφανα νύχια αλλά όχι παραμελημένα. Στην μόδα φέτος έχουν κυρίαρχό ρόλο τα Clean nails. Θυμίζουν την τάση του no-make up style για τις καλοκαιρινές αποδράσεις άλλα στο κομμάτι του μανικιούρ σου. Θα είναι τόσο μίνιμαλ το αποτέλεσμα του διακριτικού σου μανικιούρ. Είναι μία τάση που θα δεις και εσύ ότι έχει γίνει ήδη celebrity trend , και είναι ένας τρόπος για να ‘’κλέψεις’’ ιδέες. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν θέλουμε να έχουμε έντονα βαμμένα τα νύχια μας οπότε και εκεί μπορείς να δεις τις επιλογές που σου έχουμε ετοιμάσει.

Shiny nails

Τα διάφανα νύχια φαίνονται τόσο φυσικά, άλλα είναι ταυτόχρονα τόσο περιποιημένα με αυτό το μανικιούρ. Όσο πιο κοντά στην φυσική σου βάση είναι η απόχρωση που χρησιμοποιείς τόσο πιο φυσικό και το αποτέλεσμα. Απλά, απαλά με μια γλυκιά γυαλάδα.

φυσικό αποτέλεσμα για διάφανα νύχια

Funky nails

Πόσο πιο φανταχτερά μπορούν να δείξουν τα νύχια σου με ένα απλό nude χρώμα; Κι όμως μπορούν να φαίνονται ακόμη και στο σκοτάδι. Γιατί ακόμη και με μία απαλή απόχρωση μπορείς να διαλέξεις ένα almond,μακρύ σχήμα και να δείχνουν περισσότερα εντυπωσιακά από κάθε άλλη φορά.

nude χρώμα

Glamourous nails

Μήπως να το δοκίμαζες και σε σχήμα τετράγωνο; Είναι ένα elegant σχήμα με τις αυστηρές του γωνίες και την funky επιλογή σου που το προτιμούν όλες οι γυναίκες . Σίγουρα κάποια στιγμή και εσύ το έχεις δοκιμάσει. Σε συνδυασμό με μία μαυρισμένη επιδερμίδα θα έχει ένα πιο glamourous αποτέλεσμα που θα θυμίζει μία διακριτική υπερπαραγωγή αν προσθέσεις και λίγο glitter. Μην ξεχνάς όμως να χρησιμοποιείς πάντα το κατάλληλο top coat για να ακουμπήσεις την λαμπερή τελειότητα.

Glamourous nails

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment