French nails: Μια ιστορία από μόνη της, που δεν την λες και Γαλλική

French nails

Και ποιος είπε πως η ιστορία του French nails είναι γαλλική; Ίσως διαφέρει αυτό και δεν πρέπει να εστιάσουμε στο ‘French’. Ας δούμε λοιπόν από που προήλθε το πιο chic μανικιούρ της ιστορίας και πως έχει εξελιχθεί!

Ήρθε η στιγμή να καταπλήξουμε τους αναγνώστες μας και να εξηγήσουμε ότι το french nails ξεκίνησε από την Αμερική και όχι από την Γαλλία. Ναι, ναι αυτό που μόλις διάβασες είναι shocking για εσένα. Όμως συνέχισε να διαβάζεις και θα μας ευχαριστείς για αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες.

Ο δημιουργός του French nails

 Ο Jeff Pink, δεν μπορούσε να λείπει από καμία πασαρέλα των μεγαλύτερων οίκων μόδας όπως και από τα γυρίσματα ταινιών του Hollywood. Είναι ο άνθρωπος που σκέφτηκε το γαλλικό μανικιούρ και έλυσε τα χέρια σε σκηνοθέτες, στυλίστες, μοντέλα όπως και ηθοποιούς. Όλοι παραπονιόντουσαν ότι στα περισσότερα γυρίσματα είτε ταινιών, είτε θεάτρων όπως και στις πασαρέλες, τα μοντέλα και οι ηθοποιοί δεν προλάβαιναν να αλλάζουν μανικιούρ έτσι ώστε να συνδυάζονται με τα looks που είχαν. Αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμο χρόνο και να κοστίζει όλο και περισσότερο κάθε φορά. 

Έτσι, ο Jeff Pink κατά την διάρκεια γυρισμάτων στην Αμερική εμπνεύστηκε την τεχνική του γαλλικού. Δηλαδή χρησιμοποίησε ένα διάφανο ή απαλό ροζ για βάση και άσπρο βερνίκι για τις άκρες. Το μανικιούρ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενισχύει την θηλυκότητα χωρίς να είναι επιτηδευμένο σε συνδυασμό με natural και elegant style και σίγουρα να τους δίνει τον χρόνο που αναζητούσαν. Το French manicure διαδόθηκε γρήγορα στις πασαρέλες της Γαλλίας και των μεγάλων οίκων μόδας του Παρισιού και ήταν ταιριαστό σε όλους. Ο Jeff Pink για να τιμήσει τους Γάλλους φίλους του επέλεξε την ονομασία Γαλλικό μανικιούρ.

Ένα όμορφο μανικιούρ αρκεί για να ανεβάσει την διάθεση μιας γυναίκας. Ας ρίξουμε μία ματιά σε ένα glamorous γαλλικό μανικιούρ και στις παραλλαγές του από την ανακάλυψη του έως σήμερα..

Classic French manicure

Ένα γαλλικό απλό, παραδοσιακό με clean αποτέλεσμα που σίγουρα και εσύ το έχεις δοκιμάσει.

γαλλικό μανικιούρ

Colorful french

Νέο trend που δεν θα αποχωριστείς από εδώ και πέρα. Παστέλ αποχρώσεις με διάθεση καλοκαιριού. Αναλόγως την εποχή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την παλέτα χρωμάτων που ταιριάζει.

Ανάποδο γαλλικό

Όταν τα ίσια γίνονται ανάποδα και τα νύχια από απλά κομψά έχουν playful αποτέλεσμα.

Double french

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν τραβήξεις μία παραπάνω γραμμή στο γαλλικό σου δεν θα λέγεται γαλλικό; No, no, no! Αυτό δεν ισχύει, είναι και αυτή μια παραλλαγή του γαλλικού που θα “φορεθεί” πολύ φέτος κι ας λείπει η “γέμιση”.

French on the side

Ίσως γέρνει ο φωτογράφος ή μήπως βγήκαν στραβές οι γραμμές; Ευτυχώς τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Είναι διαχρονικό και επιλέγεται από όλες τις ηλικίες. Συνδύασε το με μια λαμπερή ταινία και το “στραβό” θα γίνει και λαμπερό.

French nails art

Extreme french manicure

Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Τι άλλο θες για να σε πείσουμε πως το διαφορετικό δεν είναι πάντα  “ξένο”; Είναι αποδεκτό αν το δεις από άλλη οπτική γωνία! Κυματιστές, χρωματιστές γραμμές ή ακόμη και το γαλλικό fire θα δώσουν ένα ιδιαίτερο style για σένα!!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment