Φροντίδα των νυχιών μετά την αφαίρεση υλικού

φροντίδα νυχιών

H ανάγκη μιας γυναίκας να περιποιείται τον εαυτό της είναι μεγάλη, διότι με αυτόν τον τρόπο αφιερώνει χρόνο για εκείνη και τα θέλω της. Ένα από τα κομμάτια της περιποίησης είναι να επισκέπτεται πολύ συχνά την τεχνίτρια της. Είμαστε βέβαιοι πως είναι και για εσένα μια τακτική συνήθεια. Η φροντίδα των νυχιών θα έπρεπε να απασχολεί όλες τις γυναίκες για να διατηρούνται υγιή. Τι γίνεται όμως με την αφαίρεση του υλικού; Είναι ένα κομμάτι που δυσκολεύει τις τεχνίτριες ειδικά στην αρχή της καριέρας τους διότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, έτσι ώστε να μην καταστρέφουν την φυσική πλάκα του νυχιού.

Νo fear for you λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Όταν κάνουμε αφαίρεση υλικού κάποιες φορές έχουμε εσφαλμένη εντύπωση ότι το νύχι είναι κατεστραμμένο. Τις πρώτες 72 ώρες τα νύχια είναι πλήρως αφυδατωμένα οπότε χρειάζονται εντατική ενυδάτωση. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε αγχώνει διότι εμείς θα σου δώσουμε τα ‘’φώτα’’ μας και δεν θα χάσεις αν είσαι ‘’πιστός’’ σε αυτές τις συμβουλές. Τα προϊόντα είναι πολλά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και η χρήση τους πολύ εύκολη. 

Ρίξε όμως μια ματιά στις τρείς θεραπείες που σου προτείνουμε:

Το Semilac Beauty Care είναι θεραπεία για νύχια με χρωματικές ατέλειες με vegan φόρμουλα. Η καινοτόμα φόρμουλα διορθώνει τις χρωματικές ατέλειες των νυχιών και τους χαρίζει φυσική λάμψη. Χαρίζει εφέ λείας επιφάνειας και ομοιόμορφου χρώματος του νυχιού. Ήδη από τις πρώτες 10 μέρες εφαρμογής, τα νύχια αποκτούν ελαστικότητα, υγιή όψη και έχουν αποτέλεσμα επαγγελματικής περιποίησης. 

Εξειδίκευση: Λάμψη και διόρθωση χρωματικών ατελειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.

Για ποιόν προορίζεται: Για άτομα με χρωματικές ατέλειες της πλάκας του νυχιού.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: Περιέχει αργανέλαιο , βιταμίνη Ε και εκχύλισμα από λευκό τσάι.

Το Semilac Protect & Care είναι θεραπεία για εύθραυστα νύχια που ξεφλουδίζουν με vegan φόρμουλα. Δημιουργεί στην επιφάνεια των νυχιών μία σκληρή προστατευτική διάφανη ασπίδα, χάρη στην οποία τα νύχια γίνονται πιο σκληρά και ανθεκτικά στις μηχανικές βλάβες, εκδορές, ραγίσματα και ξεφλούδισμα.

Εξειδίκευση: Ενδυνάμωση και προστασία της φυσικής πλάκας του νυχιού.

Για ποιόν προορίζεται: Για εύθραυστα νύχια που ξεφλουδίζουν.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: Περιέχει έλαιο φύτρου σίτου, έλαιο τσαγιού και εκχύλισμα φύλλων δεντρολίβανου.

Το Semilac Rescue Care είναι θεραπεία για αδύναμα νύχια με vegan φόρμουλα. Η καινοτόμα φόρμουλα δημιουργεί στην επιφάνεια του νυχιού μία προστατευτική ασπίδα, ενάντια στα χτυπήματα και τις εκδορές. Παράλληλα επιταχύνει την αναδόμηση των νυχιών και επαναφέρει την φυσική τους λάμψη. 

Εξειδίκευση: Ενίσχυση και αναδόμηση.

Για ποιόν προορίζεται: Για αδύναμα νύχια .

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: περιέχει ασβέστιο, πρωτεΐνες σόγιας και σταριού καθώς και σκόνη διαμαντιού.

Οι συγκεκριμένες θεραπείες, είναι συμπυκνωμένες vegan φόρμουλες που θρέφουν τα νύχια σας. Μόλις 10 μέρες αρκούν, για να γίνουν τα νύχια σας πιο σκληρά και ανθεκτικά στα χτυπήματα, σταματούν να ραγίζουν και να ξεφλουδίζουν. 

Χρήση: Εφαρμόστε την θεραπεία απευθείας πάνω στην φυσική πλάκα του νυχιού και αναμείνατε έως ότου στεγνώσει εντελώς. Χρησιμοποιήστε την όποτε θέλετε ή κάθε φορά που ξεβάφετε τα νύχια σας.

Τελικά με λίγη προσοχή μπορείς και εσύ να επιλέξεις το σωστό προϊόν για το σωστό αποτέλεσμα. Don’t stress!!! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηρήσεις όλα τα παραπάνω και οι διαφορές του αποτελέσματος θα σε καταπλήξουν!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment