Ιδανικά νύχια για ένα πετυχημένο interview

νύχια για interview

Τα Interview είναι μεγάλη υπόθεση και από τις δυο πλευρές. Αν όμως πλησιάζει η ώρα που πρέπει να κάνεις κάποια από αυτά για να αλλάξεις χώρο εργασίας, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Σίγουρα χρειάζεται να είσαι ενημερωμένη για τα πάντα. Τι γίνεται με την γραμμή που πρέπει να ακολουθήσεις όσον αφορά την εμφάνιση σου σε μία τόσο σημαντική στιγμή; Με ένα καλό ντύσιμο, καλή ψυχολογία και περιποιημένα νύχια να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις ένα επιτυχημένο interview . Τίποτα δεν θα σου στοιχίσει αυτήν την θέση που διεκδικείς. Ένας εργοδότης πάντα θα κοιτάξει αν είσαι καθαρή, αν είσαι περιποιημένη αναλόγως την θέση που προορίζεσαι πάντα όπως και τα vibes που θα βγάλεις προς τα έξω. Ας δούμε λοιπόν κάποιες safe επιλογές που θα εκπροσωπούν το style σου και την προσωπικότητα σου. Αυτές θα σε κάνουν νιώθεις άνετα και σίγουρη για τον εαυτό σου.

Διακριτικά σχέδια

Μία από τις πιο σίγουρες επιλογές και πιο girly είναι τα faint patterns. Δεν θα έπρεπε να αγχώνεσαι. Ναι, σου είπαμε πριν λίγο ότι όσο πιο διακριτικά είναι τα νύχια σου τόσο το καλύτερο και πιο σίγουρο για σένα. Δοκίμασε κάτι πολύ απαλό και διακριτικό όπως το σχέδιο που σου προτείνουμε δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Οπότε τόλμησε το! 

Ombre, babyboomer or French nails

Τρεις εύκολες λύσεις για εσένα. Επίλεξε απλά χρώματα για να μην έχεις ένα υπερβολικό αποτέλεσμα και να μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα. Το άσπρο πάντα θα σε ακολουθεί διότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψει την μόδα.

μανικιούρ για interview

Λαμπερά νύχια

Αν σου αρέσουν τα στρας, και οι σκόνες μην αγχωθείς μπορείς και σε αυτή την περίσταση να τα χρησιμοποιήσεις αλλά με μέτρο. Επέλεξε ένα απαλό χρώμα για βάση και στόλισε κάποια από τα νύχια σου με τα παραπάνω είτε όλα τα νύχια με λιγότερη ποσότητα.

Λαμπερά νύχια για interview

Nude nails

Για το τέλος κρατήσαμε τις σίγουρες εναλλακτικές που έστω και μια φορά στην ζωή σου έχεις χρησιμοποιήσει. Οι nude αποχρώσεις είναι ωραίες είτε σε κοντό νύχι είτε σε μακρύ με την ίδια chic εντύπωση.

nude αποχρώσεις
μακρύ νύχι σε nude αποχρώσεις

Επειδή μέσω της επιλογής των χρωμάτων και σχέδιων που χρησιμοποιείς φαίνεται ακόμη και η προσωπικότητα σου. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε όσον αφορά το interview σου. Μην αγχώνεσαι θα τα καταφέρεις να επιλέξεις το σωστό χρώμα και σχήμα και να συνεχίζεις να έχεις μια elegant εμφάνιση.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment