Καλοκαιρινά νύχια για τις διακοπές σου

Καλοκαιρινά νύχια

Το καλοκαίρι κατέφθασε και εσύ ακόμη αναρωτιέσαι και ψάχνεις ένα σχέδιο με καλοκαιρινή διάθεση που να ταιριάζει με όλα; Τα καλοκαιρινά νύχια για τις διακοπές σου πάντα σε δυσκολεύουν, άλλα μην αγχώνεσαι υπάρχει πολύ ποικιλία από έντονα neon χρώματα με nail art φρούτων λουλουδιών ακόμη και κογχυλιών. Οι συνδυασμοί είναι αρκετοί με καλοκαιρινές λεπτομέρειες που θα βρεις καθώς συνεχίζεις και διαβάζεις και ίσως να δυσκολευτείς να διαλέξεις άλλα μην σε αγχώνει αυτό το καλοκαίρι διαρκεί πολύ οπότε μην εστιάσεις σε ένα και μόνο σχέδιο.
Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή όσων λατρεύουν τα έντονα χρώματα και σίγουρα σε μία μαυρισμένη επιδερμίδα όλα ταιριάζουν πολύ καλύτερα. Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναίκες που μπορεί να είσαι και εσύ μία από αυτές που επιλέγουν τα πιο διακριτικά χρώματα και σχέδια οι οποίες πρέπει και αυτές να συνεχίζουν να διαβάζουν το άρθρο μας διότι οι απαλές αποχρώσεις που ακολουθούν με τις έντονες μικρές και λεπτές πινελιές θα σε κερδίσουν. Ας δούμε λοιπόν τους συνδυασμούς για καλοκαιρινά νύχια που σου έχουμε ετοιμάσει!

Full στο χρώμα

Χρώματα παντού, ίδια ή και διαφορετικά είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων γυναικών. Πολλές είναι οι γυναίκες όμως που βαριούνται τα μονόχρωμα. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, δοκίμασε σε κάθε δάχτυλο και διαφορετικό χρώμα. Το αποτέλεσμα θα θυμίζει ένα χαρούμενο ουράνιο τόξο, το μόνο σίγουρο; Θα θυμίζει καλοκαιράκι!

Καλοκαιρινά χρώματα

Simple with Colour

Έφτασε η ώρα για τα απλά άλλα και καλοκαιρινά nail art. Εννοείται ότι από τα πρώτα σχέδια που θα σου προτείναμε θα ήταν το French manicure, άλλα όχι το κλασσικό, λευκό. Δοκίμασε να κάνεις το γαλλικό μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας ένα έντονο κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια ή λαχανί και σίγουρα θα διαφέρει από το γαλλικό μανικιούρ που έχεις συνηθίσει, η ‘’αίσθηση’’ που θα σου αφήνει θα ‘’μυρίζει’’ καλοκαίρι.

καλοκαιρινές μαργαρίτες

Ιntense summer effect

Και τι ζητάς λοιπόν; Εμείς ξέρουμε! Έντονους συνδυασμούς που δεν σου είναι και το πιο εύκολο. Η λύση υπάρχει και δεν θα το πιστεύεις πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό! Τα top χρώματα του φετινού καλοκαιριού είναι το πορτοκαλί και το φούξια. Συνδύασε τα όπως εμείς στις παρακάτω προτάσεις και θα ανακαλύψεις πόσο καλοκαιρινή διάθεση θα σου δημιουργήσει ένα απλό nail art!

πορτοκαλί και φούξια

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment