Μυστικά ομορφιάς για εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν τα γονίδια που εξασφαλίζουν μακριές, πυκνές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες, επομένως πρέπει να χρησιμοποιούν κάποια πιο ειδική περιποίηση για να τις αποκτήσουν.

Υπάρχουν μερικά φυσικά κόλπα ομορφιάς που μπορούν να σας χαρίσουν εντυπωσιακές βλεφαρίδες, χωρίς να τις εκθέτουν σε σκληρές χημικές ουσίες και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Σε αυτό το άρθρο θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικά μυστικά ομορφιάς που σε συνδυασμό με τη mascara θα δώσουν στις βλεφαρίδες σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βασικές κατηγορίες Mascara

Στην κατηγορία των Mascara υπάρχουν πολλά είδη και χρώματα στο εμπόριο, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε. Οι βασικές mascara όμως είναι δυο.

μασκαρα για όγκο

Η μια mascara δίνει όγκο και μήκος κάνοντας έτσι τις βλεφαρίδες πιο πυκνές με μαύρο χρώμα. Δίνει ένα αποτέλεσμα για έντονο βλέμμα. Ιδανικό για ένα βραδινό Smokey Look. Όπως ή Devil Lashes Mascara από τη Semilac

μασκαρα για μήκος
Η άλλη mascara καθορίζει και δίνει μήκος στις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει μεταξύ τους. 
Έτσι προσφέρει ένα πιο διακριτικό, φυσικό αποτέλεσμα. Όπως η Eve Lashes Mascara από τη Semilac

Και στα δυο είδη υπάρχουν οι αδιάβροχες mascara που όμως θέλουν μια ειδική μεταχείριση στο ντεμακιγιάζ πάντα με ένα διφασικό προϊόν που περιέχει και λαδάκι για πιο εύκολο καθαρισμό.

πούδρα στις βλεφαρίδες

Αυξήστε τον όγκο των βλεφαρίδων σας​

Αν θέλετε βλεφαρίδες με όγκο μέσα σε δευτερόλεπτα, απλώστε μια στρώση mascara στις βλεφαρίδες σας. Έπειτα πασπαλίστε τες αμέσως με λίγη πούδρα σκόνη ή ταλκ. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να στεγνώσει το μείγμα και έπειτα σταθεροποιήστε το με μια ακόμα στρώση mascara. Αυτό θα αυξήσει τον όγκο των βλεφαρίδων και θα δώσει μια ένταση στο βλέμμα.

Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι του mascara ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε

βουρτσακια βλεβαρίδων

Για να δώσετε όγκο, βουρτσίστε τις βλεφαρίδες σας οριζόντια, με κίνηση δεξιά-αριστερά. Βάλτε αρκετή ποσότητα υλικού όχι μόνο από κάτω αλλά και από την πάνω μεριά των βλεφαρίδων, έτσι ώστε να τις καλύψετε εντελώς.

Αν θέλετε να τις κάνετε να δείχνουν μακρύτερες και πιο καθορισμένες, βουρτσίστε τες κάθετα σαν να τις «χτενίζετε».

Χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες.

ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Μπορείτε να αγοράσετε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες σε οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών. Η χρήση ψαλιδιού για βλεφαρίδες συμπεριλαμβάνετε στην ρουτίνα του μακιγιάζ σας για ειδικές περιπτώσεις και όχι καθημερινά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία να δώσει μια ανοδική πορεία στην τρίχα της βλεφαρίδας.  ΠΡΟΣΟΧΗ θα χρησιμοποιείτε το ψαλιδάκι πριν βάλετε τη mascara στις βλεφαρίδες σας.

Έλαιο βιταμίνης Ε για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Η καθημερινή εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης ελαίου Βιταμίνης Ε στις βλεφαρίδες σας προάγει την υγιή τους ανάπτυξη. Ακόμα ελαχιστοποιεί τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και δυναμώνει τις βλεφαρίδες. Μουσκέψτε ένα καθαρό βουρτσάκι mascara με την Βιταμίνη Ε και απλώστε το στις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Αν δεν έχετε προϊόν ντεμακιγιάζ στο σπίτι σας.

Χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο ως εναλλακτική λοσιόν ντεμακιγιάζ. Αυτό το φυτικό προϊόν βοηθάει στην απομάκρυνση ισχυρών καλλυντικών προϊόντων όπως η mascara και το eyeliner.

Ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές και θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πολλά για να αποκτήσετε τις μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες που επιθυμείτε.

Κείμενο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ – Creative Director Semilac

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment