Νύχια με glitter για τα Χριστούγεννα

Νύχια με glitter

Η ζωή χρειάζεται λάμψη και πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα χρειάζεται νύχια με glitter. Γιατί νομίζεις πως είμαστε εδώ; Η λύση είναι μία, τα ημιμόνιμα χρώματα της Semilac. Μπορείς τόσο εύκολα να δώσεις μια extravagant πινελιά στο μανικιούρ σου. Ο τρόπος είναι εύκολος και εμείς θα σε βοηθήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται για να λάμψεις μαζί με το Christmas mood.

306 Divine Red

Αυτό το χρώμα θα το συναντήσεις παντού διότι είναι ένα all time classics manicure. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλα τα Xmas looks και δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν είναι in fashion για φέτος τα νύχια με glitter.

νύχια με glitter εορταστικα
νύχια με glitter χριστουγεννιατικα

289 Jingle Bells

Όνομα και πράγμα όπως λέει και η έκφραση! Το 289 Jingle Bells είναι ένα από τα χρώματα που θα κοσμήσουν τα χέρια σου για τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο. Συνδυάζεται εύκολα με διάφορα χρώματα, είτε σε nail art, όπως και σε ολόκληρο το νύχι.

γιορτινές μέρες
νύχια χριστουγεννιάτικα με glitter

Ήρθε η στιγμή για τον απόλυτα glam συνδυασμό! Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από ένα σκοτεινό χρώμα με glitter. Ναι ξέρουμε διαβάζεις σκοτεινό χρώμα και απορείς για το χριστουγεννιάτικό σου αποτέλεσμα. Όχι, όχι δεν πρέπει να ανησυχείς! Απλά δοκίμασε το!

307 Golden Icing

Το απόλυτα χριστουγεννιάτικο χρώμα με shine πινελιές. Τι εννοείς δεν αντιλαμβάνεσαι αυτό που διαβάζεις; Συνέχισε λοιπόν την ανάγνωση και δες από τις εικόνες πόσο shining χρώμα είναι ο κωδικός 307. Είτε το χρησιμοποιήσεις σε όλη την επιφάνεια του νυχιού είτε σε κάποιο Christmas σχέδιο θα εντυπωσιάσεις!

Christmas nails glitter
shine με glitter
χριστουγεννα με νυχια με glitter

Η αγαπημένη εποχή σχεδόν για όλους είναι αυτή, τα Χριστούγεννα. Όλοι βάζουν τα καλά τους, έρχονται σε επαφή με συγγενικά πρόσωπα και εκφράζουν την γιορτινή τους διάθεση από παντού. Εδώ είναι και η δική σου ευκαιρία να δείξεις την γιορτινή σου διάθεση μέσα από την επιλογή του manicure σου. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε αρκετά με τις προτάσεις μας και τα νύχια σου να είναι τα πιο ξεχωριστά νύχια με glitter.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment