Όταν το κλασσικό nude αποκτά … ενδιαφέρον!

nude μανικιούρ

Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που υπάρχουν είναι το ποια απόχρωση θα επιλέξουμε για το μανικιούρ μας! Να κινηθούμε με την safe επιλογή, δηλαδή ένα nude μανικιούρ; Ή μήπως να επιλέξουμε ένα φανταχτερό κόκκινο ή καλύτερα ένα όμορφο παστέλ;

Πολλές φορές, ακόμα και εάν το έχουμε σκεφτεί καλά, αφού φτιάξουμε το μανικιούρ μας, έχουμε την εντύπωση πως μάλλον θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κάτι καλύτερο!

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι can’t go wrong συνδυασμοί όπως τα nude μαζί με τις έντονες ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Φυσικά, εννοώ το χρωματιστό γαλλικό, που είναι το μεγαλύτερο trend αυτήν την στιγμή!

nude νύχια
νύχια
κλασσικά ανοιχτόχρωμα νύχια

Naked nails και Closer Again

Η καινούρια συλλογή Naked nails και η limited edition συλλογή Closer Again (που μόλις επανακυκλοφόρησε!) θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε αυτόν τον χρυσό συνδυασμό!

Σας υπενθυμίζω την Closer Again, σε περίπτωση που δεν θυμάστε ακριβώς τις αποχρώσεις.

Παλέτα χρωμάτων

Η Naked nails αποτελείται από 6 ξεχωριστές απαλές αποχρώσεις με κύριο θέμα το nude. Μιας και ο καθένας από εμάς ψάχνει nude μανικιούρ σε διαφορετικούς τόνους, γι’ αυτό στην συλλογή θα βρούμε αποχρώσεις σε μπεζ και πιο ροζ τόνους, σε γαλακτερή και καλυπτική υφή.

Μερικά χρώματα εμφανίζονται σαν ένα γυάλινο φίλμ πάνω στα νύχια ενώ άλλα φαίνονται σαν έντονα τονισμένα χείλη ή σαν μπέζ με μια δόση λευκού.

Ας τα δούμε ένα – ένα!

581 – Delicate Coral: γαλακτερή απόχρωση σε ροζ και μπρονζέ τόνους
582 – Natural Rose: ένα απαλό ανοιχτό ρόζ, επίσης ελαφρώς γαλακτερό
583 – Sekond Skin Nude: η ημιδιάφανη εκδοχή του κλασικού μπεζ-nude
584 – Just Nude: ανοιχτό nude σε neutral τόνους
585 – Caramel Tan: καλυπτική απόχρωση, ενός απαλού σοκολατί μαυρίσματος
586 – Dirty Rose Nude: ένα όμορφο καλυπτικό smoky ροζ

nude palette

Εκτός από τον απόλυτο συνδυασμό με την συλλογή Closer Again, οι αποχρώσεις της συλλογής μπορούν να εφαρμοσθούν ως βάση για ένα μανικιούρ όπου τον κύριο ρόλο θα παίζουν τα στρασάκια ή τα επίσης πολύ δημοφιλής φέτος – Flower Foils.

ροζ μανικιούρ με stras
ροζ nails
ροζ μανικιούρ

Ακόμη μπορούν να φορεθούν μόνα τους για ένα στυλάτο clean μανικιούρ.

Απ΄ ότι καταλάβατε, αυτές οι αποχρώσεις δεν μπορούν να λείψουν από την συλλογή σας καθώς είναι πασπαρτού χρώματα που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε αμέτρητους συνδυασμούς και nail art!

ημιμόνιμο βερνίκι

Με αυτήν την ανοιξιάτικη διάθεση, σας ευχόμαστε ένα πολύχρωμο και δημιουργικό Καλό Πάσχα!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment