Φουρνάκι νυχιών: Ποια επαγγελματική λάμπα μανικιούρ να διαλέξω;

Η επιλογή για φουρνάκι νυχιών ή πιο σωστά της λάμπας για το ημιμόνιμο ή gel μανικιούρ δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ευτυχώς, έχουμε προετοιμάσει για εσάς μια λίστα ερωτημάτων, για να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή!

 
Διαβάστε μέχρι το τέλος το άρθρο για να είστε σίγουροι για την επιλογή σας!
 

Το ημιμόνιμο βερνίκι θα στεγνώσει χωρίς λάμπα;

Όχι, τα ημιμόνιμα βερνίκια, σε αντίθεση με τα κλασικά βερνίκια, χαρακτηρίζονται από πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής έως 21 ημέρες, λόγω του ότι δεν στεγνώνουν όταν έρθουν σε επαφή με τον αέρα – χρειάζονται πολυμερισμό σε λάμπες UV ή UV/LED

Η υπεριώδης ακτινοβολία στη λάμπα προκαλεί την προσκόλληση των ατόμων στα πολυμερή, που εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του βερνικιού. Συνεπώς, η υγρή κατάσταση του βερνικιού τροποποιείται σε μια κατάσταση σκληρού στρώματος. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται πολυμερισμός.

Ποια λάμπα πρέπει να επιλέξετε;

Υπάρχουν πολλές λάμπες μανικιούρ στην αγορά. Όταν επιλέγετε μια λάμπα, που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά, αξίζει να επιλέξετε εκείνη που έχει: μεγάλη διάρκεια ζωής, έχει εγγύηση και έχει αρκετή ισχύ για να πολυμερίσει όλα τα προϊόντα μανικιούρ.

Ποια λάμπα είναι η καλύτερη;

Δεν υπάρχει προφανής απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Συνιστούμε την αγορά λαμπών από πιστοποιημένες εταιρείες. Αυτό εγγυάται ότι αυτές που θα χρησιμοποιηθούν τόσο στο σπίτι όσο και στα σαλόνια ομορφιάς, θα πολυμερίσουν γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα.

UV ή LED; Ποια λάμπα για ημιμόνιμο είναι καλύτερη; 

Όλες οι λάμπες Semilac που διατίθενται σήμερα είναι οι πιο σύγχρονες τεχνολογικά. Οι UV/LED που έχουν δύο μήκη κύματος και πολυμερίζουν όλα τα ημιμόνιμα και gel. Έτσι, μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια ότι με την αγορά μιας λάμπας Semilac, θα μπορέσετε να πολυμερίσετε σωστά οποιοδήποτε προϊόν. 

Στην αγορά θα βρείτε, επίσης, λάμπες UV που απαιτούν την αντικατάσταση των λαμπτήρων (κατά μέσο όρο κάθε 3-6 μήνες, ανάλογα με την χρήση), αλλά και λάμπες τεχνολογίας LED, που έχουν μόνο ένα μήκος κύματος, το οποίο δεν θα πολυμερίσει όλα τα προϊόντα. Για παράδειγμα: πολυμερίζουν μόνο gel για τα οποία προορίζονται αυτές οι λάμπες.

Ποια είναι η ισχύς μια λάμπας για ημιμόνιμο;

Η επιλογή της ισχύος θα πρέπει να καθοδηγείται από τη χρήση της. Εάν θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στο σπίτι, τότε επαρκούν 9W. Σε περίπτωση συνεχούς εργασίας σε ένα ινστιτούτο αισθητικής, αλλά και σε διαφορετικά είδη προϊόντων (ημιμόνιμα, gel κλπ.), αξίζει να επιλέξετε μια λάμπα τουλάχιστον 36W ή περισσότερο.

Tώρα είμαστε σίγουροι ότι οι αρχικές σας απορίες έχουν απαντηθεί! Μένει να επιλέξετε την νέα λάμπα για το μανικιούρ σας με αυτοπεποίθηση!

Βρείτε τις όλες εδώ

Διαβάστε τα υπόλοιπα άρθρα του blog μας εδώ

Δείτε όλα μας τα προϊόντα εδώ

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment