Σωστή εφαρμογή ημιμόνιμου μανικιούρ!

Ένα τέλειο ημιμόνιμο μανικιούρ πολλές φορές αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τις έμπειρες τεχνήτριες. Στο παραπάνω βίντεο από την εκπαιδεύτρια της SEMILAC Ιωάννα Πάζιου θα βρείτε οδηγίες για να κάνετε σωστή εφαρμογή ημιμόνιμου μανικιούρ. Επίσης θα βρείτε μικρά μυστικά που θα κάνουν τη δουλειά σας εύκολη και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και να διαρκεί.

Σωστή εφαρμογή ημιμόνιμου μανικιούρ βήμα- βήμα

Σωστή προετοιμασία νυχιού

Προετοιμάζουμε σωστά τη φυσική πλάκα του νυχιού και απολιπαίνουμε με nail cleaner.

Εφαρμογή primer

Επιλέγουμε το σωστό primer και εφαρμόζουμε όπου χρειάζεται. Προσοχή ανάλογα με το αν το primer που θα επιλέξουμε είναι όξινο ή όχι θα πρέπει να το διαχειριστούμε διαφορετικά.

Πως να βάλετε τη βάση

Αφού περιμένουμε 1-2 λεπτά ώστε να στεγνώσει το primer εφαρμόζουμε τη βάση της επιλογής μας. Προσέχουμε να πάρουμε ελάχιστη ποσότητα και να απλώσουμε σωστά ώστε να μη λερώσουμε τα επωνύχια.

Ημιμόνιμο χρώμα

Αφού πολυμερίσετε τη βάση, επιλέγετε το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε. Εφαρμόζετε την πρώτη στρώση με ελάχιστη ποσότητα απλώνοντας ομοιόμορφα και πολυμερίζετε .

2η στρώση

Για τη δεύτερη στρώση του χρώματος ακολουθούμε την ίδια διαδικασία αλλά με περισσότερη προσοχή. Χρησιμοποιούμε ένα λεπτό πινέλο nail art για να βάψουμε κοντά στα επωνύχια.

Top Coat

Με το top coat της επιλογής μας εφαρμόζουμε ελάχιστη ποσότητα προσέχοντας και πάλι να μη λερώσουμε τα επωνύχια. Πολυμερίζουμε και αφού περάσουν 2 λεπτά ενυδατώνουμε τα επωνύχια με λαδάκι.

Δείτε το βίντεο και ακλουθήστε τις οδηγίες μας. Δώστε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες και τα μυστικά και θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα διαρκεί για 3 εβδομάδες. 

Μπορείτε επίσης να δείτε και το άρθρο μας Οδηγός για εφαρμογή ημιμόνιμου μανικιούρ!

Για περισσότερα βίντεο με συμβουλές και ιδέες εγγραφείτε στο κανάλι της SEMILAC και ακολουθήστε μας στο SEMILAC Hellas.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment