Τα must-have χρώματα για τον χειμώνα

must-have χρώματα

Επιτέλους τα must-have χρώματα για τον χειμώνα μπορούν να εισέλθουν σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας. Όσο περνάνε οι μέρες εσύ έχεις την ανάγκη για τα χειμωνιάτικα must-have χρώματα. Τα must-have χρώματα για φέτος είναι αποχρώσεις που θα σου μείνουν ανεξίτηλες. Θα υπερισχύει το glitter, τα έντονα χρώματα όπως και η κάθε πινελιά από κάποιο nail art που θα αναδείξει και αυτήν την εποχή με τον σωστό τρόπο. Ας δούμε αναλυτικά ποιους κωδικούς της Semilac σου προτείνουμε:

181 Spicy Salsa

Ένα όνομα που σου δημιουργεί πολλά ερωτιματικά μέχρι να το δεις. Δεν θα μπορούσαμε να μην στο προτείνουμε διότι σιυ αφήνει μια αίσθηση Χριστουγέννων με την πρώτη ματιά.

Must have αίσθηση Χριστουγέννων

087 Semilac Glitter Indigo

Το glitter πλέον μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, για όλες τις περιστάσεις και σε όλα τα nails. Σίγουρα όμως είσαι και εσύ που το επιλέγεις μόνο τις γιορτινές ημέρες όπως τα Χριστούγεννα. Αν είναι έτσι, τότε ήρθε αυτή η στιγμή.

χριστουγεννιάτικο πρασινο

309 Semilac Pine Green

Λίγες είστε εσείς που θα επιλέξετε αυτήν την απόχρωση και ακόμη λιγότερες την έχετε δοκιμάσει. Εσύ όμως πρέπει να είσαι από τις πρώτες που θα κάνεις την διαφορά και για ακόμη μια φορά θα είσαι in fashion. To πράσινο χρώμα είναι άκρως χριστουγεννιάτικο. Χρησιμοποίησε το κάνοντας γαλλικό ή βάφοντας όλο το νύχι και τα θετικά σχόλια δεν θα έχουν σταματιμό.

316 Semilac Valentine Burgundy Red

Valentine Burgundy Red

Ωραίο το glitter, αλλά τι έχεις να πει για το Valentine Burgundy Red; Σε αυτήν την απόχρωση σίγουρα δεν θα βρείς glitter, όμως το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα από τα must-have βερνίκια μας.

096 Semilac Starlight Night

Ας μην φλυαρούμε όμως και ας δούμε το χρώμα που συνεχώς είναι sold out. Ένα χρώμα που αν σου αρέσουν οι πιοσκουρόχρωμες αποχρώσεις για τα χριστούγεννα το glitter το αναδυκνύει και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

χειμωνιάτικα χρώματα με glitter

Οι γιορτινές ημέρες χρειάζονται γιορτινή διάθεση και πολύ περιποίηση. Οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τι ταιριάζει στην δική σου διάθεση!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment