Τα top 6 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό καλοκαίρι

Τα top 6 χρώματα

Οι επιλογές είναι πολλές μα λίγες τολμούσαν έως τώρα να επιλέξουν τα έντονα χρώματα για το μανικιούρ τους. Μήπως εσύ ήσουν μία από εκείνες που ήθελαν να τραβήξουν τα βλέμματα; Σήμερα θα ανακαλύψεις διαβάζοντας αυτό το άρθρο ότι η μόδα εξελίσσετε και καλό είναι κάποιες φορές να ενημερώνεσαι για τις μεγάλες αλλαγές. Φέτος το καλοκαίρι για το stylish look σου χρειάζεσαι ένα ανακατεμένο απλό χτένισμα που θα θυμίζει παραλία, αέρινα ρούχα, σίγουρα ηλιοκαμένη επιδερμίδα και το σημαντικότερο περιποιημένα νύχια με έντονες αποχρώσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για τα top 6 χρώματα του καλοκαιριού.

Πορτοκαλί

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα χρώματα που κατατάζετε στα top 6 χρώματα είναι σίγουρα το πορτοκαλί. Δύσκολα το επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες κυρίως για το μανικιούρ τους. Φέτος όμως αυτό θα αλλάξει. Το πορτοκαλί είναι μια κρυμμένη fashion επιλογή που επιτέλους εμφανίστηκε στην ζωή των γυναικών. Μια έντονη ή και γλυκιά απόχρωση αυτού του χρώματος μπορεί να σε κάνει να δεις τα νύχια σαν μικρά όμορφα καραμελάκια με γεύση πορτοκάλι. Μάλιστα, τόσο ζωντανά, φυσικά δείχνουν με αυτήν την απόχρωση τα νύχια σου. Πορτοκαλί λοιπόν κορίτσια!

top 6 χρώματα πορτοκαλί

Φούξια

Ποιος θα το πίστευε ότι το έντονο φούξια μπορεί στο μανικιούρ σου να φαίνεται ένα από τα πιο chic χρώματα. Είναι ταιριαστό με όλα και για αυτό βοηθάει η εποχή όπως και το πόσο fashion icon είσαι. Και αν δεν είσαι με ένα εύκολο συνδυασμό έντονων χρωμάτων όπως το φούξια και το πορτοκαλί σίγουρα θα γίνεις. Τόλμησε το!

έντονο φούξια

Λευκό της καρύδας

Must για το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα και μια πιο safe επιλογή για εσένα που λόγο γραφείου ή και άλλων καθημερινών καταστάσεων στην ζωή σου δεν σου επιτρέπουν τα έντονα χρώματα στο μανικιούρ σου. Ρίξε ένα βλέμμα λοιπόν στην απόχρωση της λευκής καρύδας και θα γίνει το άλλο σου μισό

Λευκή καρύδα must καλοκαιριού

Πράσινο

Το πράσινο είναι ένα χρώμα για τολμηρούς θα έλεγαν κάποτε. Τώρα το βλέπεις όμως παντού. Συνδυάζεται αρμονικά όπως προαναφέραμε με το λευκό της καρύδας και με το φούξια και κυρίως για nail art όπως κάποιο ακτινίδιο.

Μπλε και Κίτρινο

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού είναι το κίτρινο ή μήπως και το μπλε; Ένας συνδυασμός ο οποίος έρχεται για να συμπληρώσει το καλοκαιρινό σου outfit και να απογειώσει ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση.

μπλε κίτρινο

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment