Ταλαιπωρημένα νύχια από τις καλοκαιρινές διακοπές;

Ταλαιπωρημένα νύχια

Οι experts μας σου έχουνε την λύση!

Οι βουτιές και η ανεμελιά στην παραλία σίγουρα ήταν αρκετή για εσένα και το φετινό καλοκαίρι. Το καλοκαίρι και οι διακοπές είναι η καλύτερη εποχή όλων μας με πολύ ξεκούραση και αφιέρωση στον εαυτό μας. Πριν φύγεις σίγουρα έδωσες πολύ προσοχή στην περιποίησή των άκρων σου, πάντα όμως η επιστροφή είναι δύσκολη για όλους. Άρνηση για την επιστροφή, ταλαιπωρημένο-ηλιοκαμένο δέρμα και σίγουρα ταλαιπωρημένα νύχια από το παιχνίδι στην παραλία και το μπάνιο στην θάλασσα είναι μερικά από τα προβλήματα της επιστροφής.

Και επειδή το εντυπωσιακό καλοκαιρινό σου μανικιούρ κατέληξε να είναι ταλαιπωρημένο ας δούμε πως μπορεί να διορθωθεί αυτό με την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ενυδατωμένα νύχια

Τα μυστικά για ενυδατωμένα νύχια είναι πολλά, οπότε συνέχισε να διαβάσεις για να μάθεις τα μυστικά των experts. Χρησιμοποίησε σε καθημερινή βάση λαδάκια επωνυχίων έτσι ώστε να διατηρείτε η περιοχή γύρω από τα νύχια ενυδατωμένη. Ένα άλλο tip που σου προτείνουμε είναι η συχνή χρήση κρέμας χεριών. Φτάσαμε σε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια για υγιή νύχια, την διατροφή. Όλοι μας πρέπει να τρεφόμαστε σωστά και να πίνουμε πολύ νερό. Μπορεί να μην ήξερες ότι τρώγοντας πρωτεΐνη με πολλές βιταμίνες και ασβέστιο θα βοηθήσεις τα νύχια σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δυναμώσουν πολύ πιο γρήγορα και δεν θα είναι τόσο εύθραυστά.

λαδάκι για ταλαιπωρημένα νύχια

Απέφυγε:

Ακόμη ένα μυστικό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν πρέπει όταν είναι ταλαιπωρημένα τα νύχια σου να χρησιμοποιείς ασετόν και άλλου τέτοιου είδους προϊόντα. Διότι τα φθείρουν και τα καταστρέφουν όλο και περισσότερο. Ένα προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Υγρό Remover Pro Nails το οποίο είναι για την αφαίρεση του ημιμόνιμου και gel μανικιούρ. Με το υγρό Remover Pro Nails η αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ γίνεται με μη επεμβατικό τρόπο. Κάτι ακόμη που πρέπει να αποφύγεις είναι να μην βρέχεις τα χέρια σου όλη την ώρα. Διότι έτσι θα είναι μονίμως βρεγμένα και τα νύχια θα μαλακώνουν και θα σπάνε.

αφαίρεση του ημιμόνιμου

SOS

Το τελευταίο που μπορεί να μην γνώριζες είναι ότι όταν τα νύχια σου είναι κατεστραμμένα δοκίμασέ να τα λιμάρεις αρκετά συχνά. Να τα διατηρείς σε πιο κοντό μήκος από ότι τα είχες συνήθως έτσι ώστε να προλαβαίνουν να δυναμώνουν σε πιο γρήγορο χρονικό διάστημα.

λιμαρέ τα ταλαιπωρημένα νύχια

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment