Τροχός για το μανικιούρ – μια μοναδική συσκευή!

Ξηρό μανικιούρ με τροχό Semilac

Ο τροχός για το μανικιούρ είναι μια συσκευή, που διευκολύνει σημαντικά την εργασία σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Ευκολία, άνεση εργασίας και εξοικονόμηση χρόνου – αυτά είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής. Γιατί, όμως, όλο και περισσότεροι τεχνίτες νυχιών δεν μπορούν να φανταστούν να δουλεύουν χωρίς τον τροχό; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να βρεθεί στο άρθρο.

Περιποίηση νυχιών με τροχό – γιατί αξίζει τον κόπο;

Μια καλή συσκευή, που μπορεί να αφαιρέσει σωστά το ημιμόνιμο και τζελ μανικιούρ, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε nail salon. Αυτή η συσκευή, χάρη στα κατάλληλα φρεζάκια, θα αφαιρέσει τέλεια το παλιό προϊόν από τα νύχια, αλλά επίσης θα καθαρίσει τα επωνύχια και την φυσική πλάκα του νυχιού. Αν έχετε ήδη αφαιρέσει το ημιμόνιμο βερνίκι με ακετόνη, τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι η πιο γρήγορη λύση. Θα θέλατε να αλλάξετε αυτή την τεχνική και να αποκτήσετε έναν επαγγελματικό τροχό για μανικιούρ; Δεν γνωρίζετε ποιος τροχός είναι ο καλύτερος; Ανακαλύψτε τον τροχό της Semilac και θα ξεκαθαρίσουν όλα!

Μια συσκευή για ειδικές εργασίες:

Με τον επαγγελματικό τροχό Semilac, η δουλειά σας θα γίνει ευκολότερη και πάνω απ’ όλα πιο γρήγορη. Αυτή η συσκευή θα είναι τέλεια για πολλές διαφορετικές εργασίες. Τι μπορείτε να κάνετε; Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα, που θα σας πει γιατί είναι χρήσιμος ο τροχός. Με τον τροχό μπορείτε να:

  • περιποιηθείτε τα επωνύχια,
  • αφαιρέστε ημιμόνιμο, τζελ ή ακρυλικό,
  • αφαιρέστε τα επωνύχια,
  • γυαλίστε το δέρμα και τις σκληρύνσεις γύρω από το νύχι,
  • καθαρίστε και εξομαλύνετε τα νύχια,
  • να κοντύνετε τα νύχια.

Όλες αυτές οι εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον τροχο Semilac, ο οποίος διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, πρόσφατα προστέθηκαν στην συλλογή μας και τα νέα φρεζάκια καρβιδίου, που θα σας χαρίσουν ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό μανικιούρ.

Επαγγελματικός τροχός Semilac

Η γνώση είναι το κλειδί για την επιτυχία σας

Μόλις μάθατε γιατί χαρακτηρίζουμε τον τροχό ως μια συσκευή για ειδικές εργασίες. Ωστόσο, για να το χρησιμοποιήσετε σωστά, χρειάζεστε τη σωστή γνώση. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα φρεζάκι για την αφαίρεση του ημιμόνιμου, θα πρέπει να λάβετε πληροφορίες τόσο για την κατασκευή της συσκευής όσο και για την εργασία με την φρέζα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτόν τον εξοπλισμό σωστά και με ασφάλεια. Παρακολουθώντας τα σεμινάρια της Semilac Academy, θα έχετε τις πιο σημαντικές συμβουλές, αλλά και την πρακτική εξάσκηση, που σίγουρα θα σας βοηθήσει στην εργασία σας. Οι εκπαιδευτές μας θα φροντίσουν να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σωστά, καθώς και να σας δείξουμε πώς να εκτελέσετε διαδικασίες χρησιμοποιώντας τον τροχό στα δικά σας χέρια.

Η σωστή ισχύς και η ταχύτητα περιστροφής

Το γεγονός ότι ο τροχός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια πληθώρα εργασιών οφείλετε στα ειδικά φρεζάκια, που έχουμε δημιουργήσει, αλλά όχι μόνο! Ένας ποιοτικός τροχός πρέπει, επίσης, να έχει επαρκή ισχύ και ταχύτητα περιστροφής. Ο τροχός Semilac έχει ισχύ 65W και έχει διάφορες λειτουργίες περιστροφής, τις οποίες μπορείτε να ορίσετε χρησιμοποιώντας ένα βολικό κουμπί ή το πεντάλ ποδιού. Όπως μπορείτε εύκολα να μαντέψετε ότι διαφορετικές στροφές προορίζονται για διαφορετικές χρήσεις. Θέλετε να εμβαθύνετε στο θέμα της περιποίησης με τον τροχό; Δείτε το εκπαιδευτικό μας βίντεο :

 

Εργασία με τροχό – τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε;

Κατά την επιλογή του τροχού, πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στη συνολική λειτουργία της συσκευής. Εάν επιλέξετε τον τροχό Semilac, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει χωρίς θόρυβο και η όλη διαδικασία του ξηρού μανικιούρ θα είναι απαλλαγμένη από δυσάρεστες δονήσεις. Αυτό που αξίζει, επίσης, να τονιστεί είναι το εύκολο σύστημα αλλαγής των φρεζών και η κατάλληλα διαμορφωμένη λαβή που προσφέρει μεγάλη άνεση.

Εάν ενδιαφέρεστε για πραγματικά καλές συσκευές στο σαλόνι ομορφιάς σας, επενδύστε σε έναν ποιοτικό τροχό και μια πολύ καλή λάμπα. Δεν γνωρίζετε ποια λάμπα πρέπει να επιλέξετε; Σύντομα θα σας έχουμε την απάντηση στο άρθρο: Ποια επαγγελματική λάμπα μανικιούρ να διαλέξω; Αποκτήστε επαγγελματικό εξοπλισμό και θα εξοικονομήστε χρόνο!

 

Photos: patabloguje.pl
Κείμενο: Τσικρικά Μαρία

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment